Kada je virtuelna kancelarija dobro rešenje za vašu firmu?

Virtuelna kancelarija podrazumeva iznajmljivanje adrese sedišta firme, primanje i prosledjivanje poste.

Za mnoge firme, virtuelna kancelarija je dobro rešenje. Za neke trajno, a za neke privremeno. U nastavku navodimo neke primere kada je iznajmljivanje virtuelne kancelarije korisno za firmu.

Za novoosnovana i mnoga druga preduzeca

Ova usluga narocito je interesantna klijentima koji tek zapocinju posao u Beogradu ili Srbiji, kao prelazno resenje dok ne pronadju odgovarajuce prostorije za svoje preduzece.

Fleksibilnost – bez minimalnog trajanja Ugovora

Ono sto isticemo kao nasu prednost je upravo fleksibilnost iznajmljivanja virtuelne kancelarije koju vam nudimo – kod nas ne postoji minimalni period koriscenja virtuelne kancelarije, niti ugovorna obaveza u smislu minimalnog trajanja Ugovora. Cim pronadjete poslovni prostor za svoju firmu, mozete promeniti svoju adresu.

Za rad od kuce ili iz inostranstva

Pored toga, cesti korisnici virtuelne kancelarije su i firme ciji zaposleni rade od kuce u Srbiji ili inostranstvu, a firma zeli profesionalni imidz koji nesumnjivo dobija registracijom na adresi u poslovnom centru u jednoj od najvecih i najpoznatijih ulica u Beogradu. Pored toga, na taj nacin se obezbedjuje i privatnost kucne adrese vlasnika firme.

Za firme sa terenskim poslovima

Česti korisnici virtuelne kancelarije su i firme ciji su zaposleni cesto na terenu, te iz tog razloga im je potreban neko ko ce osigurati da ce svaka posiljka biti primljena. Ovo je narocito vazno jer neprimljena posta poslata firmi od strane Poreske uprave vodi u oduzimanje PIB-a i automatsku blokadu svih bankovnih racuna firme.

Prepoznatljiva adresa – dobar imidz

Nasu virtuelnu kancelariju koriste i firme koje zele da ostave bolji utisak kod svojih poslovnih partnera kao firma registrovana u Beogradu kao glavnom gradu, u poslovnom centru, u jednoj od najpoznatijih i najvecih ulica – ulici Jurija Gagarina.

Prepoznatljivost ulice Jurija Gagarina ogleda se u tome sto u njoj svoje poslovne aktivnosti obavljaju neke od najpoznatijih domacih i stranih kompanija – Air Serbia, Kopernikus, Auto centar Stojanovic, McDonald’s, OMV, Eko Helenic, Banca Intesa, Credit Agricole banka, Komercijalna banka, WinWin, Tehnomanija i mnoge druge.

U ulici Jurija Gagarina nalazi se i Delta City, jedan od 2 najveca shopping mola u Beogradu.

Za sve informacije, pozovite nas na 062 100 24 24.