Specijalna ponuda virtuelne kancelarije za nove klijente!

specijalna ponuda virtuelne kancelarije
Započnite korišćenje dok traje ova specijalna ponuda i iskoristite popust trajno!
*ponuda vazi za nove klijente koji se registruju na nasoj adresi za vreme trajanja akcijske ponude, za plaćanje 12 meseci unapred. Za ostale opcije plaćanja, posetite našu stranicu virtuelne kancelarije.
Pozovite 381 11 3183 541
ili 381 62 100 24 24
(WhatsApp, Viber,Telegram)

Da, stranac se može registrovati kao preduzetnik u Srbiji.

Bitna stvar je da nakon toga stranac mora da dobije boravišnu dozvolu, pa radnu dozvolu, da bi poslovao u skladu sa zakonom. Boravišnu i radnu dozvolu mora redovno da produžuje. Mi vam možemo pomoći i u vezi ishodovanja boravišne i radne dozvole u Srbiji za strance.

Ono sto je najvaznije da znate je da u slučajevima kada su stranci u radnom odnosu u zemlji sa kojom Srbija ima ugovor o socijalnom osiguranju, lice u Srbiji nije obveznik doprinosa za socijalno osiguranje. To znači da preduzetnik neće morati da plaća doprinose za PIO, zdravstveno i nezaposlenost ukoliko je preduzetnik strani državljanin zaposlen u zemlji sa kojom Srbija ima ugovor o socijalnom osiguranju. Listu zemalja sa kojima Srbija ima ugovor o socijalnom osiguranju i zahvaljujući kojima preduzetnik strani državljanin može ostvariti ove pogodnosti, možete videti na sledećem linku: http://www.zso.gov.rs/medjunarodni-ugovori.htm

U postupku otvaranja preduzetnika, mi vas savetujemo u vezi sa oporezivanjem stranca preduzetnika i izborom najbolje opcije za oporezivanje.

Ako ste stranac i želite da otvorite preduzetnika u Srbiji, možemo vam pomoći da otvaranje preduzetnika prođe brzo i jednostavno. Potrebno je samo da popunite obrazac na sledećoj stranici. Sve opcije koje izaberete u obrascu, možete promeniti u daljoj komunikaciji sa nama. Obrazac za otvaranje preduzetnika za strance možete videti na sledećem linku: