Specijalna ponuda virtuelne kancelarije za nove klijente!

specijalna ponuda virtuelne kancelarije
Započnite korišćenje dok traje ova specijalna ponuda i iskoristite popust trajno!
*ponuda vazi za nove klijente koji se registruju na nasoj adresi za vreme trajanja akcijske ponude, za plaćanje 12 meseci unapred. Za ostale opcije plaćanja, posetite našu stranicu virtuelne kancelarije.
Pozovite 381 11 3183 541
ili 381 62 100 24 24
(WhatsApp, Viber,Telegram)

Praćenje predmeta u APR-u je moguće kroz pretragu na sajtu Agencije za privredne registre na sledećem linku: https://pretraga2.apr.gov.rs/PretragePodatakaOPrimljenimRegistracionimPrijavamaIZalbama

Kada pretražujete za domaća fizička lica po imenu i prezimenu podnosioca, savet je da pretražujete i na ćirilici i na latinici, iako na samom sajtu APR-a piše da se za domaća fizička lica ime i prezime unose na ćirilici.

Kada uradite pretragu, dobićete status predmeta. Ako je status predmeta “primljen”, to znači da vaš predmet službenici APR-a nisu uzeli u rad, ili da pišu odbijajuće rešenje. Ako je status predmeta “u obradi”, to znači da će vam firma biti registrovana istog dana ili sutradan u odnosu na dan kada ste videli ovaj status.

Ako u statusu predmeta piše “Doneta odluka registratora”, možete kliknuti na detaljnije i na taj način preuzeti rešenje bez pečata. Tu možete pročitati da li je vaš zahtev usvojen ili odbijen.